SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK KLUB KÖZÖSSÉGI OLDALAN!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK A NAGYVILÁGBÓL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK KLUB KÖZÖSSÉGI OLDALAN!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK A NAGYVILÁGBÓL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK KLUB KÖZÖSSÉGI OLDALAN!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK A NAGYVILÁGBÓL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK KLUB KÖZÖSSÉGI OLDALAN!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
ORVOSI ÉRDEKESSÉGEK A NAGYVILÁGBÓL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy nádcukor gyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a tengeri só .
Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az
egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják),
a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:
1. Minden embernek vannak degeneratív - nem egészséges, azaz ráksejtek a szervezetében.
Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik.
Amikor
egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több
ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem
képesek észlelni a csökkenésük okán a degeneratív ráksejteket, mivel
azok már nem érik el a kimutatható mennyiséget.
2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.
3.
Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a
ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és
daganatokká fejődjenek.
4. Amikor valakinél kimutatják, hogy
daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett
táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek
genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényezők.
5.
Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az
étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség,
ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.
6. A kemoterápia
során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel
elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő egészséges
sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. -
károsodását is okozhatják.
7. A sugárterápia, miközben
elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges
sejteket, szöveteket és szerveket.
8. A kemoterápia és a
besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a
kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több
daganat elpusztulását elérni.
9. Amikor a kemoterápia és a
besugárzás hatására a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer
meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen
ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.
10. A
kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá
válhatnak, ami meg-nehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások
ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más
részeire.
11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek
kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az
élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.
A ráksejtek táplálékai:
a.
A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik
legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A
cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb.
aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes
cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy
nádcukor gyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak
nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket
használnak. Jobb megoldás a tengeri só .
b. A tej a szervezetet
nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka
táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette
édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni
kényszerülnek.
c. A ráksejtek virulnak savas környezetben . A hús
alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha és sertéshús helyett inkább
halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok
vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is
tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban
szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket,
teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és
gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos
kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből,
köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják
az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül
eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges
sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő
enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket
fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is!). Azon
kívül, naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az
enzimek már 40 Celsius fokon elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét , mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású.
Víz!
Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert
toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a
szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni. Lugos víz segíti a szervezetet.
12.
A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek
rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús
romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.
13.
A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való
tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel,
amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a
szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket
elpusztíthassák.
14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az
immunrendszerben (IP6, Florssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok,
ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak - EFA-k - stb.), hogy lehetővé
tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek
elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az E-vitamin
köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a
szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült,
nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.
15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége
. A proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy
túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség,
valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas
környezetté teszi.
Tanuljunk meg szeretet-teljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
16.
A ráksejtek oxigén dús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi
rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént
eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami
bevethető a ráksejtek elpusztítására.
Végül még néhány praktikus tanács:
- Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
- Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
- Ne tegyünk műanyag palackban vizet a hűtőbe - üvegben tároljuk !
Ezeket
a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a
hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak ,
elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi
testsejtek számára.
Ne tegyünk vízzel telt
műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak
fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program
Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi
kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az
emberek számára.
Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni műanyag edényben.
Ez
fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a
hőhatás és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az
élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe.
Azt
javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üveg- vagy kerámia
edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak
dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb.
át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz,
csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha üveget
használunk.
Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a
papíredények használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a
dioxin-probléma volt. Azon kívül a műanyag fóliák ugyanilyen
veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük le. Amint az
étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a
csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt
papírtörölközővel inkább.
Forrás:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Köszvény
Májbetegségek tünetei
Gyomor- és nyombélfekély
Dr. Zacher Gábor felhívása